dissabte, 15 d’octubre del 2011

Rosabel Cantenys Monsant

Avui 14 d'Octubre del 2011 la nostra companya Rosabel ha deixat de ser portaveu i regidora del Grup Municipal Socialista de Caldes d'Estrac. Feia algún día m'havia comunicat que per temes de salut havia pres aquesta decisió, que li havia costat molt, però que es veia obligada a fer-ho per intentar continuar amb normalitat la seva vida personal i laboral. Com no podía ser d'un altre forma li vam respectar la mateixa. Segurament seré la persona, a part de la família, que durant aquests últims quatre anys he treballat, discutit i parlat més amb ella, perfeccionista, molt treballadora i amb una gran virtut, fer grup i que treballi per tirar projectes endavant.
Aquest dies he estat rumiant molt la conversa que vam tenir, i li he de dir públicamente gràcies per la feina feta i sobre tot t'esperem. Avui, a l'assemblea, li he llegit una frase de Steve Jobs, creador d'Apple, on en una extraordinària xerrada a Stanford, va dir que quan un es pregunta cada matí  si avui fos l'últim día de la meva vida, faria alló que faré? i la resposta és No, el millor és canviar. Doncs bé, avui la Rosabel ha informat que canviarà, abans que li continui afectant a la seva salut ha de fer-ho. Sort pel nou camí, segur que ens retrobarem aviat.
Poques vegades m'he pogut sentir tan orgullós de pertànyer al PSC com aquests dies. El compromís i el pas endavant que han fet els companys/es quan han estat informats d'aquest fet són encomiables i han sigut refrendats amb el dels militats i simpatitzants aquesta nit.
Defensem un projecte de poble on tots/es tinguem cabuda, un Caldes millor amb uns serveis i espais públics de qualitat, on la responsabilitat amb els diners de tots/es i la despesa coherent comenci a ser un valor inqüestionable i per això tenim gent molt preparada i que no ha dubtat en donar un pas endavant.
En Sergi Sauri, com a portaveu del grup municipal, en Victor Pastor nou regidor, jo mateix coordinant el grup, l'Amèlia responsable de l'àrea de comunicación del PSC de Caldes i l'Elena recolzant la feina d'organització acompanyats de la resta del grup i de tots els simpatitzants del PSC farem que el vot que ens vau donar molts veïns/es de Caldes es torni a repetir amb més força l'any 2015 per la feina que farem durant aquests propers anys.
Quan Steve Jobs va haver de marxar d'Apple, va tenir uns primers moments on va pensar que no tindria futur, adaptant-se a la nova stuació i treient la part positiva de la situació va crear NEXT, PIXAR i va formar la seva família. Aprofitem els canvis, treiem la part positiva per canviar, per crear, per arribar a la gent i per comunicar, amb uns valors per defensar, sens dubte serà el nostre camí de l'èxit.
Gràcies Rosabel.